Izbornik Zatvoriti

Politika privatnosti

Na nekim djelovima našeg sajta, kao što je recimo kontakt, moramo tražiti lične informacije o Vama kako bi Vam omogućili pružanje izvjesnih informacija koje zatražite. Ovo činimo putem upotrebe onlajn formulara i svaki put kada nam pošaljete svoje detalje e-mailom.

Informacije koje dobijemo od Vas mogu uključivati Vaše ime i prezime, adresu, brojeve telefona, faksa ili email adresu. Od Vas nećemo tražiti dodatne informacije koje nisu neophodne ili nema opravdanog razloga da ih date da biste dobili uslugu koju ste zatražili od nas.

Takođe, vaši email poruke i pitanja koja nam šaljete mogu sadržati informacije o Vama. Kada posjetite naš sajt možete nam ostaviti neke podatke i informacije a da niste svjesni toga. Na primjer, u cilju poboljšavanja i prilagođavanja web sajta vašim potrebama, sakupljamo od Vas podatke koji nisu lične prirode, npr. podatke o vrsti programa za pretraživanje, operativnom sistemu i stranicama koje ste posjetili. Koristimo dokumente „cookies“ i druge Internet tehnologije za održavanje naše prezentacije na internetu i programe u vezi sa elektronskom poštom.

Ne koristimo ove tehnologije da bismo sakupljali ili čuvali Vaše lične podatke.

Kada posjetite naš sajt, informacije o nazivu domena koje dobijemo ne koriste se kako bismo Vas lično identifikovali. Na osnovu te i drugih informacija mjerimo broj posjeta našem sajtu, prosječno vrijeme provedeno na sajtu, pregledane stranice itd. Ove informacije koristimo isključivo da bismo izmjerili frekvenciju upotrebe našeg sajta i unaprijedili njegov sadržaj.

Svako korišćenje ovog sajta podložno je uslovima i pravilima opisanim na ovoj stranici. Sadržaj izjave o privatnosti možemo promijeniti u bilo koje vrijeme bez prethodne najave i saglasnosti korisnika. Molimo Vas da periodično provjeravate sadržaj ove stranice kako bi bili informisani o svim promjenama. Svaka promjena izjave o privatnosti sajta biće objavljena na ovoj stranici i važi od momenta objavljivanja.