Izbornik Zatvoriti

Lasersko skidanje dioptrije

Promijeni kako vidiš. Izaberi Svjetlost.

Promijeni kako vidiš. Izaberi Svjetlost.

Imate dioptriju? Muče Vas leće i sočiva?

Život bez dioptrije kao najljepša realnost.

Klinika Svjetlost Budva Vam nudi lasersko skidanje dioptrije u želji da doživite novu perspektivu. Zalazak Sunca u najboljoj rezoluciji.

Ova dešavanja su sve nas promijenila i na teži način smo postali svjesni onoga što je zaista važno, najvažnije. Naše zdravlje.

Naša uloga je da brinemo o zdravlju Vaših očiju, a želja nam je da Vam omogućimo ljepše perspektive. Ako Vam je dosadio loš vid, novi pogled na svijet čeka na Vas. Laserska korekcija vida, potpuno bezbolno u svega 10 minuta po oku ukloniće dioptriju, a sočiva i naočare postat će prošlost.

Predoperativni pregled možete zakazati na telefon  +382 68 045 121, +382 33 451 121, javiti nam se mailom na: info@svjetlostbudva.me ili se pratimo na Facebook stranici Klinika Svjetlost Budva.

Nakon laserskog skidanja dioptrije jedine naočale koje ćete trebati su one s UV zaštitom. Mali poklon za vjernost od velikog značenja čeka Vas u Klinici Svjetlost.

Ako se operišite do 14.11. GRATIS dobijate sunčane naočare! 😊

S ljubavlju,

Tim Klinike Svjetlost

U posljednjih 19 godina samo u Klinici Svjetlost Zagreb laserski je skinuta dioptrija s preko 45 hiljada očiju, a u ostale tri očne klinike (Split, Sarajevo, Banja Luka) s još 12 000 očiju.

Klinika Svjetlost posjeduje najsavremeniju opremu, 4 excimerlasera i 2 femtosecond lasera te izvodi sve metode laserskog skidanja dioptrije i tzv. ALL LASER LASIK. Lasersko skidanje dioptrije izvodi 12 naših lijekara.

Naših 9 doktora i 10 medicinskih sestara i samo se podvrglo zahvatu, među kojima su i naši vodeći refraktivni hirurzi, uključujući i prof. Nikicu Gabrića i dr. Maju Bohač.

Za pacijente koji nisu kandidati za laser zbog previsoke dioptrije nudimo mogućnost korekcije dioptrije ugradnjom posebnih intraokularnih sočiva (ICL). Naši refraktivni hirurzi stalni su predavači i instruktori na najvažnijim evropskim oftalmološkim kongresima te edukatori iz područja refraktivne hirurgije (BIH, Srbija, Crna Gora, Makedonija i Kosovo).

Bolesti